تماس با ما :

جهت نقشه برداری تماس بگیرید

پاسخگو ایم

09124029848

فهرست نوشته‌ها


عموما روستاها و بخش هایی که مرز دو استان یا دو منطقه شهری قرار می گیرند مورد اجحاف واقع می شوند و بی توجهی و محرومیت در آن ها خودنمایی می کند. روستای ویرانه(وَرانه)  در شهرستان دماوند که به مرز سمنان نزدیک می شود علیرغم اینکه معادن زیادی در این مسیر قرار دارد ولی رسیدگی ضعیفی به این روستا صورت می گیرد.

پیرزنی از اهالی ویرانه در انتظار فروش انارپیرزنی از اهالی ویرانه در انتظار فروش انار

به گزارش تارود در فاصله 18 کیلومتری کیلان دو روستای ویرانه و دوآب قرار دارد که در مرز استان تهران و استان سمنان قرار دارد که از جمله بحران های این شهر غیرقابل مصرف بودن آب شرب این روستا و بنای امامزاده برهان الدین این روستا می باشد که در معرض ویرانی کامل قرار دارد.

با خروج از کیلان و پس از رسیدن به روستای زیارت، پایتخت فرهنگی شهرستان دماوند و مقبره امامزاده عیسی و طی کردن جاده ای پر پیچ و خم و رسیدن به محله ساران در ادامه راه وارد جاده تنگه و بولان می شویم که نهایتا به گلوگاه دوآب می رسید و جایی که باغ های انار آن خودنمایی می کند، اما رنگ محرومیت در روستا رخ می نماید.

viraneh2

امتداد مسير دماوند به آب سرد و كوهان و كيلان و ساران و دو آب و ايوانكي، 14 كيلومتر پس از ساران  در فاصله  5 كيلومتري جاده، روستاي ويرانه (ورونه)، مركز روستا امامزاده برهان الدین رخ نشان می دهد.

مجموعه بناهاي امام زاده شامل برج مقبره اي و هشت ضلعي مي باشد كه در ضلعي غربي آن در ورودي دارد كه به يك دالان وصل شده و از دالان به حياطي در غرب متصل مي شود.در وسط حياط درخت چنار كهن سالي وجود دارد با 350 سال قدمت.

مصالح هسته اي اصلي بقعه و اتاق ها و رواق ها و ديوار گرداگرد حياط با خشت احداث شده اند ولي تركيب بيروني آن پوشش آجري پيدا كرده.تاق و پنجره ها و رواق هاي در گاه هاي ورودي اصلي بنا داراي قوس جناغي و تاق نماهاي زيبايي مي باشد.نماي خارجي بخش هاي قديمي با كاه گل قرمز و نماي داخلي برخي از قسمت ها با گچ و سيمان و رنگ سبز كار شده است و گنبد رك و 8 ضلعي آن پوشش اندود سيماني شده.

معجر چوبي بزرگ با ابعاد حدود 2 مترمربعف مشبك و گره چيني دار، داراي كتيبه ايست با تاريخ 1323 ق. بدنه ي معجر به فضاهاي مربع شكل يكسان تقسيم شده و در داخل مربع ها، نقوش هشت ضلعي زيبايي از طريق گره چيني چوبي ساخته شده است.

بناي امام زاده مربوط به دوري تيموري – صفوي است و سلاله ي امام زاده متعلق به امام موسي الكاظم (ع) بنا به باور اهالي و معتمدين محلي..

borhan

برهان ملك الدين كه ز دست وزارتش / ايام كان يمين شد و دريا يسار هم

وقتی با اندک اهالی باقی مانده در این روستا که شاید شمار آن به 15 خانوار هم نرسد همصحبت شوید قابل شرب نبودن آب لوله کشی به علت وجود گوگرد در آن و بناهای تاریخی از جمله حمام تاریخی روستا و امامزاده برهان الدین و برخی از امکانات رفاهی به خصوص رفت و آمد به شهر از مشکلات اصلی روستا باشد که در گفتار این زنان و مردان محروم موج می زند.

امامزاده ای که هر چند زائران زیادی دارد و کلنگ نوسازی آن با حفظ وضعیت تاریخی آن همزمان با میلاد امام حسن عسگری(ع) یعنی اسفند سال 91 بر زمین خورد، اما امروز وضعیتی بسیار نامناسب دارد و ترمیم این امامزاده شاید گامی مهم در کمک به محرومیت زدایی و افزایش درآمدهای مردم ان روستاها باشد.

borhan 22borhan1


موردی برای نمایش وجود ندارد.
محمدم
 عضوی کوچک , از جامعه بزرگ مهندسین کشور
اطلاعات بیش‌تر
دسته‌بندی
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...
بایگانی نوشته‌ها
موردی وجود ندارد.
برچسب‌ها
موردی وجود ندارد.

نمونه کار ها

انجام کلیه ی امور نقشه برداری
نقشه هوایی
نقشه UTM
نقشه مساحی
نقشه توپوگرافی
پیاده سازی
پیاده سازی آکس ستون
طراحی معماری    طراحی سازه    طراحی نما    طراحی داخلی   طراحی لنداسکیپ
نظارت و اجرا